• Yeni
TSUSF güneş ışığı güvenlik spot, 2-in-1 açık güneş enerjili hareket sensörü sensörlü ışık IP65 Su Geçirmez PIR hareket sensörü
zoom_in

TSUSF güneş ışığı güvenlik spot, 2-in-1 açık güneş enerjili hareket sensörü sensörlü ışık IP65 Su Geçirmez PIR hareket sensörü

₺ 196.14

Stokta
check Mağazada

【PARLAK LED aydınlatma】 : Dış mekan spot ışıkları dahili çoklu yükseltilmiş yüksek parlaklıkta LED lamba boncukları, 120 ° aydınlatma açısı, daha geniş, daha parlak, daha uzak, daha kararlı ışık sağlayabilir, yüksek parlaklıkta aydınlatma kesinlikle aydınlatma ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. 【3 aydınlatma MODU】 : ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz. 1. Bütün gece düşük parlaklığa girmek için düğmeye bir kez basın; 2. Bütün gece orta parlaklığa girmek için düğmeye tekrar basın; 3. Üçüncü moda girmek için düğmeye tekrar basın : pasif kızılötesi hareket algılama modu, sadece geceleri algılama Egzersiz yaparken yüksek parlaklıktaki aydınlatmayı açın ve egzersiz yapmadığınızda kapalı tutun. 【 2 KURULUM SEÇENEĞİ】 : Yere sabitlemek için ahşap kazıklar kullanın veya duvara monte etmek için vidalar kullanın (Dahil değildir). 【IP65 SU GEÇİRMEZ ve dayanıklı】 : Güneş bahçe ışıkları Açık su geçirmez IP645 su geçirmez seviye, sadece suya dayanıklı değil, aynı zamanda her türlü korkunç havaya dayanacak şekilde ısıya dayanıklıdır. 【MULTİPLUE USE】 : Veranda için Optimum, Sundurma, Yolu, Güverte, Havuz, Yard, Bahçe, Garaj, Driveway, Yolu,vb. 1. Güneş sensörü açık spot ışığı, süper güçlü bahçe silahı, aşk evinizi ekleyebilir!2. Aydınlatma efektini en üst düzeye çıkarmak ve ağaçlar, binalar vb.Tarafından engellenen gölgelerden uzak durmak için dış mekan güneş geçit ışığını güneşli bir yere yerleştirin.3. Güneş spot ışıkları, gün boyunca güneş ışığını emebilen ve elektriğe dönüştürebilen dünyanın önde gelen güneş panellerini kullanır.Tam şarj olduktan sonra 6-10 saat çalışın.Enerji ve para tasarrufu gerçekleştirin.şartname : GÜNEŞ paneli : polisilikon 5.5 v 2w Lithium pil : 3.7 v, 2000m Ah Solar şarj süresi : doğrudan güneş ışığı altında 6-8 saatsu geçirmezlik derecesi : ıp65malzeme : ABS, pcpaket İçeriği : Güneş spot ışığı seti* 2pcnot : istemi : 1. Soğuk veya bulutlu havalarda, yeterli doğrudan güneş ışığı olmadığından, dış mekan güneş ışıklarının şarj edilmesi için genellikle daha fazla zamana (en az 6-8 saat) ihtiyacı vardır.2. Lütfen güneş lambasını doğrudan güneş ışığına maruz kalan bir yere takın ve güneş panelinin üzerinde saçak ve ağaç gibi barınak olmadığından emin olun.

Solar panel:
polysilicon 5.5v 2w
Lithium battery:
3.7v, 2000mAh
Solar charging time:
6-8 hours under direct sunlight
Waterproof rating:
IP65
Material:
ABS, PC
Package Included:
Solar spotlight set* 2pc :
prompt:
1. In cold or cloudy weather, because there is not enough direct sunlight, outdoor sun lights usually need more time (at least 6-8 hours) to charge. :
2. Please install the sun lamp in a place exposed to direct sunlight, and ensure that there is no shelter above the solar panel, such as eaves and trees. :

Alıcılar da seçin..